Misafir Olarak Geldik, Dost Olarak Dönüyoruz

Almanya Bochum Üniversitesi’nden gelerek Kemer Belediyesi tarafından ilçede ağırlanan 8 öğrenci Başkan Mustafa Gül’e teşekkür mektubu yazdılar.

Almanya Bochum Üniversitesi Evangelische Hochschule Sosyal Bilimler Bölümü’nden 8 öğrenci, Kemer Belediyesi’nin katkılarıyla ilçenin tarihi, turistik yerlerini ve sosyal kurumlarını ziyaret ettiler. Gezilerini tamamlayan 8 öğrenci rehberleri ile birlikte Kemer Belediyesi ziyaret ettiler.

Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz ile görüşen öğrenciler, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e teşekkür mektuplarını ilettiler. Öğrenciler mektupta katkıları için Başkan Gül’e teşekkür ederken, “Misafir olarak geldik dost olarak dönüyoruz” yazdılar. Başkan Vekili Recep Yılmaz da “Sizi Kemer’de ağırlamak bizim için büyük bir mutluluktu. Gönüllü turizm elçilerimiz olmanızdan onur duyduk” dedi.

3 alman öğrenciler 2 alman öğrenciler