Minik Öğrenciler Başkan Vekili Can’ın Konuğu Oldu

Kemer Belediye Başkanlığı koltuğuna Kemer Mt Mini Kolej öğrencileri Hatice Gültay ve Ömer Tuna Feslihan oturdu. Kemer Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Ahmet Can’ın koltuğuna oturan Gültay ve Feslihan , kısa süreliğine de olsa Kemer Belediye Başkanı oldular. Başkan Vekili Can’ın “Büyüyünce ne olmak istiyorsunuz?” sorusuna minikler doktor, mimar, öğretmen gibi çeşitli cevaplar verdiler.
Belediye Başkanlığı koltuğuna oturan Gültay ve Feslihan, Belediye Başkan Yardımcısı ve Başkan Vekili Ahmet Can’a istek ve taleplerini aktardılar. Kemer’de çocukların rahatça vakit geçirebileceği alanlar olduğunu ,Kemer’in güzel ve yaşanılır bir yer olduğunu belirten minik başkanlar, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün ve Kemer Belediyesinin okullara desteği için teşekkür ettiler.
Kemer Belediye Başkan Vekili Ahmet Can, ziyaret nedeniyle minik öğrencilere teşekkür ederek çeşitli hediyeler verdi.