Minik Judoculardan Başkan Gül’e Teşekkür Ziyareti

Karaman’da Türk Devletleri Judo Olimpiyatları Türk Dil Kupası Judo Şampiyonasına Kemer Belediyesinin katkıları katılan Judocular Başkan Gül’ü ziyaret etti.
Türkiye, Azerbaycan ve Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti'nden yaklaşık 650 sporcunun katıldığı turnuvada Kemer Halk Eğitim ve Gençlik Hizmetleri Spor bünyesinde kurulan Judocular Minik ve Yıldızlar kategorisinde yarışmalara katılarak 50 Kg. Mert Can İkinci olurken 50+ Kilogramda Furkan Tuna Bayrak ise üçüncü oldu. Katılımlarından dolayı Kemerli 5 sporcu ise teknik sporcu ödülüne layık görüldü.
Minik, Yıldızlar takımı ve Hocaları Kadir Altınok ile Başkan Mustafa Gül’e teşekkür ziyaretine gelen Judocular Başkan’a katkılarından dolayı teşekkür etti.
Başkan Mustafa Gül’de teknik heyeti ve minik Judocuları teker teker kutlayarak başarılarının devamını diledi.