Minik Eller Konteyner Boyadı

Kemer Belediyesi’nin Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’nin bu haftaki konukları Rota Işık Çocuk Evi ve Arslanbucak Anaokulu öğrencileri oldu.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün eşi Neşe Gül öncülüğünde başlatılan Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi tüm hızıyla devam ediyor. 814 11 00 numaralı telefonu arayarak randevu alan Kemerliler, Temizlik İşleri Müdürlüğü bahçesinde hazırlanan konteynerleri boyuyor. Boyanan çöp konteynerleri boyama yapan kişilerin kendi mahallelerine gönderiliyor.

Çöp Konteynerini Kendin Boya Projesi’nin bu haftaki konukları Arslanbucak Anaokulu ve Rota Işık Çocuk Evi’nin öğrenci ve öğretmenleri oldu. Katılımcılar konteynerler üzerine çeşitli çizgi film karakterleri ve doğa resimleri çizdiler. Etkinliğe katılan öğrenci ve öğretmenlerin katılım sertifikalarını Kemer Belediye Başkan Vekili Recep Yılmaz ve Başkan Yardımcısı Ahmet Can verdi.