MECLİSİMİZ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

91916638_1397618223759421_1155035045128306688_o

MECLİSİMİZ OLAĞANÜSTÜ TOPLANDI

Belediye meclisimiz yaşanan son gelişmelerle ilgili olarak olağanüstü toplandı.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun başkanlığında belediyemiz kültür salonunda yapılan olağanüstü meclis toplantısına meclis üyelerimiz Aslı Bayar Ulukapı ve Ahmet Can katılmadı.

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında salon girişinde Başkanımız Topaloğlu ve meclis üyelerimiz ellerini dezenfekte ederek dağıtılan maske ve eldivenleri taktı.

Salonda alınan tedbirler kapsamında da her meclis üyemiz aralarında üçer metre mesafe bulunarak oturdu.

Toplantı öncesi gündemde olan koronavirüs salgını ile meclisi bilgilendirme konuşması yapan Başkanımız Topaloğlu, koronavirüsün ülkemizde görülmeye başladığı andan itibaren Kemer Kaymakamlığı ile toplantılar yaptıklarını ve hızlı bir şekilde bir ekip kurduklarını söyledi.

Toplantılarda alınan kararlara istinaden, belediye ekiplerimizin, resmi kurumlar, toplu taşıma araçları, parklar, yollar, kaldırımlar ve ilçe genelinde dezenfekte çalışmaları yaptıklarını ifade eden Başkanımız Topaloğlu, halkımızın yoğun olarak kullandığı alanlarda ilaçlama çalışmalarının devam ettiğini belitti.

HERKESE HİZMET VERMEYE ÇALIŞIYORUZ

Başkanımız Topaloğlu, “Okulların kapalı olmasına rağmen görevde olan okul müdürlerinin odalarının da ilaçlanmasına devam ediliyor. Her vatandaşımıza hizmet vermeye devam ediyoruz. Bu kapsamda 500 koruyucu elbise, 30 bin maske, 33 bin eldiven, 8 bin galoş, 3 ton çamaşır suyu alındı. Devlet hastaneleri ve sağlık ocakları dahil el dezenfektanlarının dağıtımını yaptık. Ayrıca hastaneler bizden çadır istediler, onları temin ettik. Elimizdeki tüm imkanları seferber ettik.” dedi.

Öte yandan Başkanımız Topaloğlu, Kemer Kaymakamlığına 3 araç ve 12 personel tahsis ettiklerini anlatarak, “İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda yardımı yapıyoruz. Muhtarlarımızın bize ulaştırdığı liste doğrultusunda bu yardımları yapmaya devam ediyoruz. Kemer halkına her türlü imkanı sağlamaya devam edeceğiz. Umudumuzu, birlik ve beraberliğimizi kaybetmeyelim. Bu işin üstesinden hep birlikte geleceğiz.” diye konuştu.

Toplantıda, ek bütçe tahsisi, plan ve bütçe komisyonu raporunun görüşülmesi ve hidrolik vinç monteli kamyonun satın alınmasının kabulü ve noterden ruhsat, tescil işlemlerini yürütmek üzere personel görevlendirilmesi oy birliği ile kabul edildi.

Toplantı sonrası, Başkanımız Topaloğlu ve meclis üyelerimiz, alınan tedbirler kapsamında salon çıkışında ellerini dezenfekte etti.