Mali Hizmetler Müdürleri İstişare Toplantısı Yapıldı

Antalya Belediyeleri Mali Hizmetler Müdürleri istişare toplantısına Kemer Belediyesi ev sahipliği yaptı.
Mali Hizmetler Müdürleri istişare toplantısının 2.ncisi düzenlenen ve Mali Hizmetler Müdürlerinin yer aldığı toplantıda yasa değişiklikleri ve kanunlar üzerinde istişare edilerek, sorunlar ve çözüm önerileri de masaya yatırılıyor.
Kemer Belediyesi Kültür Salonunda yapılan toplantıya Kemer Belediyesi Mali Hizmetler Müdürü Sadettin Karatekeli ve Muhasebe Servisi çalışanları ev sahipliği yaptı.
Toplantıya Başta Antalya Büyükşehir Belediyesi Mali Hizmetler Daire Başkanı Selahattin Artun ve İlçe Belediyelerinin Mali Hizmetler Müdürleri ve personelleri katılarak teknik ve sosyal belediyecilik konularındaki iş birliğinin devamı konusunda bir kez daha mutabık kalınarak toplantıya son verildi.