LÜTFEN MASKESİZ DIŞARIYA ÇIKMAYALIM!

LÜTFEN MASKESİZ DIŞARIYA ÇIKMAYALIM!

Belediye ekiplerimiz, koronavirüs tedbirleri kapsamında pazar yerlerinde maske dağıtımı yaptı.

Ülkemizde hızla yayılmaya devam eden koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında, belediye ekiplerimiz ilçemizde kurulan pazar yerlerinde, esnafa ve vatandaşlara maske dağıttı.

Koronavirüsün ortaya çıktığı ilk andan itibaren düğmeye basan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, belediyemizin tüm imkanlarını seferber etti.

İlçe genelinde dezenfektan çalışmalarına hızlı bir şekilde başlayan belediye ekiplerimiz, rutin olarak yaptığı ilaçlama çalışmalarının yanı sıra pazar yerlerinde vatandaşlara ve esnafa maske dağıtımı yaptı.

Pazar yerlerinin giriş ve çıkışlarında halkın ateşini de ölçen belediye ekiplerimiz, esnafın maskelerini takarak ürünlerini satmaları konusunda uyarılarda bulundu.

BELEDİYEMİZDEN ÖRNEK UYGULAMA

‘Sizin belediyeniz sizin için çalışıyor’ sloganıyla hareket eden Başkanımız Topaloğlu ve ekibi, alınan tedbirler kapsamında örnek bir uygulamaya imza attı.

Pazar yerlerinde koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında tezgahlar arasında 3 metre olacak şekilde yeniden düzenleme yapan belediye ekiplerimiz, satışı yapılan ürünlerin de paketlenerek halka satılması uygulamasını hayata geçirdi.

Her esnaf kendi sattığı ürünü paketleyerek el değmeden halka ulaştırmaya başladı.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla hareket eden belediye ekiplerimiz, esnafa her ürünün paketlenerek el değmeden halka ulaştırılması yönünde uyarılarda bulunuyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüse karşı belediye olarak aldığımız tedbirlerimiz devam ediyor. İlçemiz genelinde rutin olarak yaptığımız dezenfekte çalışmalarımıza ara vermeden devam ediyoruz. Bunun dışında ilçemizde kurulan pazar yerlerinde esnafımıza ve halkımıza maske dağıtıyoruz. Pazar giriş ve çıkışlarında temassız dijital ateş ölçeler ile halkımızın vücut ısılarını kontrol ediyoruz. Halkımızın sağlığını düşünerek yola çıktık. Bu kapsamda da pazar esnafı sattığı ürünleri paketlenmiş şekilde halka ulaştırıyor. Vatandaşlarımız ürünlere el sürmeden alışverişini yapıyor. Bu sayede virüsün yayılmasını da bir nebze olsun engellemiş oluyoruz. Vatandaşlarımızdan tek ricamız zorunlu olmadıkça evlerinden dışarıya çıkmamaları. Lütfen evde kalın.” diye konuştu.

Öte yandan, pazar esnafı ve vatandaşlar, belediyemizin yapmış olduğu maske dağıtımı ve ürünlerin paketle satılması uygulamalarının oldukça iyi olduğunu, alınan tedbirlerin yerinde ve doğru olduğunu kaydetti.

Vatandaşlardan Kenan Görge, belediyemizin aldığı tedbirlerin çok güzel olduğunu belirterek, maske dağıttıkları için belediye ekiplerine teşekkür etti.

Görge, ürünlerin paketlenerek müşteriye ulaştırılması konusunda da örnek bir uygulama olduğunu belirterek, halkın da memnun olduğunu kaydetti.

Muharrem Nalçacı ise maske ve paketlenmiş ürünlerin satışı uygulaması için Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu ve belediye ekiplerimize teşekkür etti.

İlk defa maske taktığını ifade eden Nalçacı, alınan tedbirler ile ilgili Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun asla geri planda kalmayacağını bildiğini anlatarak, Başkanımız Topaloğlu’na çalışmalarında kolaylıklar diledi.

Vatandaşlardan Özgür Urunca ise pazarda maske dağıtıldığını göründe mutlu olduğunu ve yapılan uygulamaların yerinde olduğunu kaydetti.

Yılmaz Güneş isimli vatandaş da yapılan uygulamaların gayet başarılı ve yerinde olduğunun altını çizerek, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Öte yandan, belediye ekiplerimiz evlerinden dışarıya çıkamayan vatandaşlarımıza da hizmet etmeye devam ediyor. KEBİM e başvuran Yayla Kuzdere’de ihtiyaç sahibi bir vatandaşımızın pazar, market ve ilaç ihtiyaçları da alınarak kendisine teslim edildi.