66500985_1163991433788769_59915120196714496_o_1163991427122103

LGS Kemer birincisi Dilek, Başkanımız Topaloğlu’nu ziyaret etti

Liselere Geçiş Sınavı (LGS) Kemer birincisi Miran Dilek, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti. 1 Haziran’da yapılan LGS sonuçlarının açıklanmasıyla dereceye giren ve Kemer birincisi olan Kemer Koleji öğrencisi Miran Dilek, ilk ziyaretini, eğitimci olmasından dolayı Başkanımız Topaloğlu’na yaptı. Dilek’e ziyarette, Kemer Koleji Kurucusu Orhan Alp Atıcı, Okul Müdürü Pınar Burcu Salman ve babası Necdet Dilek eşlik etti. Dilek’le bir süre sohbet eden Başkanımız Topaloğlu, elde ettiği başarıdan dolayı kendisini tebrik etti. Tercihleri konusunda Dilek’e tavsiyelerde de bulunan Başkanımız Topaloğlu, “Geleceğimizin teminatı olan öğrencilerimizin başarıları bizleri de mutlu ediyor. Kemer birincisi olan Miran Dilek’i bir kez daha tebrik ediyorum. Bundan sonraki eğitim hayatında da başarılar diliyorum. Bizim üzerimize düşen ne görev varsa yapmaya hazırız. Böyle bir öğrenciyi yetiştirdiği için de ayrıca başta ailesine ve okul müdür ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum.” diye konuştu.