Kuzdere'de İftar Coşkusu

Kemer Belediyesi'nin 6 mahallede kurduğu iftar merkezlerinde Ramazan'ın paylaşımcı ruhu yaşatılıyor.
Ramazan'ın birinci günü Arslanbucak Mahallesi'nde, ikinci günü Göynük Mahallesi'nde hemşerileri ile birlikte iftar yapan Başkanımız Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, üçüncü Ramazan'da Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokulu bahçesindeki iftar noktasında orucunu açtı.
İftara; CHP İl Başkanı Erdem Cesur ile meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz ve Özcan Çeliktaş ve bölge muhtarları da katıldı.
Başkan Gül eşi Neşe Gül ile okul bahçesindeki kuyruk bitinceye kadar yemek servisi yaptıktan sonra iftar sofrasına oturdu.
Başkan Gül, tüm Kemerlileri; Beldibi Sahil Cami bahçesi, Göynük Hizmet Binası arkası, Kuzdere Hacı Mehmet Saygın İlkokulu Bahçesi, Arslanbucak Kemer Otogar arkası, Çamyuva Merkez Cami Bahçesi ve Tekirova Merkez Cami bahçesindeki iftar noktalarına davet etti.