KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KASAPLAR VE FIRINLAR DENETLENDİ

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan, şunu diyen bir yazı 'ZABITA D'

KURBAN BAYRAMI ÖNCESİ KASAPLAR VE FIRINLAR DENETLENDİ

Belediyemiz Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesi ilçemizdeki kasap ve fırınlarda denetim gerçekleştirdi.

Vatandaşımızın sağlığı için kasap ve fırınlarda hijyen ve gıda denetimi yapan belediye ekiplerimiz, Kurban Bayramı öncesi gıda üretimi ve satışı yapan iş yerlerine yönelik denetimlerini artırdı.

Bayrama sayılı günler kalırken, belediye ekiplerimiz tarafından fırın, kasap ve benzeri iş yerlerinde yapılan denetimlerde genel hijyen, ruhsat, fiziksel ve teknik koşullar ile fiyat tarifesinin bulunup bulunmadığına dikkat edildi.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, zabıta ekiplerimizin 7 gün 24 saat kesintisiz çalıştığını belirterek, “Kurban Bayramı öncesi ekiplerimiz denetimlerini sıklaştırdı. Bu denetimlerle vatandaşımız ve esnaf için birçok olumsuzluğun önüne geçiyoruz.

Vatandaşımızın sağlığını düşünerek hareket ediyoruz. Ekiplerimiz, vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı sağlıklı ve huzurlu bir şekilde geçirebilmeleri için bayram sürecinde de görevlerinin başında olacaktır.” dedi.

Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve ayakta duran insanlarGörüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi, ayakta duran insanlar ve iç mekan, şunu diyen bir yazı 'ZABITA ZAB'TA'Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi ve yiyecek, şunu diyen bir yazı 'ZABITA ZABITA'Görüntünün olası içeriği: bir veya daha fazla kişi