Kur’an Kursları Tamamlandı

Kemer genelinde yaz Kur’an kursunu bitiren öğrenciler için Kemer İlçe Müftülüğü ve Kemer Belediyesi işbirliği ile Huzur Camii’nde tören düzenledi. Başkan Gül, kursa katılan tüm öğrencileri ödüllendirdi.

Kemer İlçe Müftülüğü tarafından ilçe genelindeki camilerde düzenlenen yaz Kur’an kurslarını tamamlayan çocuklar Huzur Camii’nde bir araya geldi. Kemer İlçe Müftüsü Ayhan Ermiş ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün de katıldığı törende öğrenciler tarafından kuran tilaveti, ilahi ve şiir dinletisi ile yarışmalar gerçekleştirildi.

Huzur Cami Din Görevlisi Ufuk Yozgatlı’nın sunduğu programda konuşan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Dinimizin doğru öğrenilmesi ve doğru uygulanması için okullarımızın yanı sıra Kur’an kurslarımıza önemli görevler düşüyor. Kurslara katılan çocuklarımız ile onların hocalarını ve velilerin kutluyorum” dedi.

Kuran kursları arası yapılan bilgi yarışmalarında birinci olan öğrencilere hediyelerini İlçe Müftüsü Ermiş ile Başkan Gül verdi. Huzur Camii yaz kuran kursu öğrencilerinin duası ile devam eden programın sonunda Başkan Mustafa Gül tüm öğrencilere pizza ikram etti.

6 huzur cami 5 huzur cami 4 huzur cami 3 huzur cami (2) 2 huzur cami 1 huzur cami