KORONAVİRÜSE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KORONAVİRÜSE KARŞI İLAÇLAMA ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Koronavirüs salgınına karşı yapılan dezenfekte çalışmaları hızla devam ediyor.
Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı dezenfekte ekipleri, ilçe genelinde yaptığı ilaçlama çalışmalarına ara vermeden devam ediyor.

Göynük Mahallesi Değirmendere mevkisinde kaldırımlar, duraklar, parklar ve oyun gruplarını dezenfekte eden ekiplerimiz, Beledibi Mahallesi’nde de Atatürk Parkı içerisindeki oyun gruplarında, parkın çevresinde ve kaldırımlarda çalışmalarını sürdürdü.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Ülkemizde yayılmaya devam eden koronavirüse karşı halkımız tedbirli olsun. Lütfen evden çıkmasınlar. Biz belediye olarak gerekli önlemleri almaya devam ediyoruz. İlçemiz genelinde ekiplerimiz dezenfekte çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. Alınan tedbirlere halkımız da riayet ederse her şey çok güzel olacak.” ifadelerine yer verdi.

14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2 1