Korkuteli Güreşlerinde Başkan Gül’e PAŞA Karşılaması

Korkuteli Belediyesi’nin düzenlemiş olduğu, Geleneksel Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve 27’inci Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Paşalar gibi karşılandı.

Eşi Neşe Gül ile birlikte Korkuteli’nde düzenlenen , Geleneksel Şehzade Korkut Yaz Şenlikleri ve 27’inci Altın Kiraz Yağlı Pehlivan Güreşlerine katılan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ilgi büyüktü. Stadyum girişinde güreş alanına, MHP Antalya Milletvekilleri Mehmet Günal ve Tarkan Akıllı, MHP İl Başkanı Ali Adnan Kaya ve MHP Antalya İlçe Başkanları ile birlikte giren Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül’e gösterilen ilgi gözlerden kaçmadı. Güreş Cazgırının ‘Ata Sporumuz olan Yağlı Güreşlere verdiği desteği ayakta alkışlanan Başkan’ sözleriyle anons ettiği Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü Korkuteli Stadı ayakta alkışladı. Başkan Mustafa Gül ve eşi Neşe Gül, stadı tur atarak izleyicileri selamladıktan sonra protokol tribünündeki yerlerini aldılar. Gül çifti, şu sıralarda halen devam Korkuteli Yağlı güreşlerinden sonra, akşam saat 20:00’de ki Bayrak Yürüyüşü’ne katılmak üzere Kemer’e geçecekler.