KIRGIZLARDAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

72269727_1234421706745741_8316837919662800896_o

KIRGIZLARDAN BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU’NA ZİYARET

Kırgızeli Kültür, Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Rasgül Kadirova, Yurdum Türkmeneli Derneği Başkanı Yunus Bayatlı, Kırgız Sanatçı Beksultan Alimbekov, Türk Dünyası Platformu Başkanı Mustafa Yılmaz, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nu makamında ziyaret etti.

Ziyarete gelen Kırgız heyet, Kırgız Sanatçı Alimbekov’un Kemer bölgesinde klip çekmek istemesi dolayısıyla Başkanımız Topaloğlu’ndan destek istedi.

Başkanımız Topaloğlu, Kemer ve bölge tanıtımına katkı sağlanması amacıyla çekilecek klip çalışmaları için her türlü desteği vermeye hazır olduklarını söyledi.

Öte yandan, Başkanımız Topaloğlu, Kemer’in Kerkük veya ilçelerinden biri ile kardeş şehir olma teklifine de sıcak baktıklarını kaydetti.

Heyet, ziyaret sonrası Başkanımız Topaloğlu’na Kırgızlar için büyük önem arz eden kalpak ve çapan hediye etti.

Kalpak ve çapanı giyen Başkanımız Topaloğlu, heyetle birlikte hatıra fotoğrafı çektirdi.