Kıbrıs Gazisi’ne Anlamlı Ziyaret

Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 43’üncü yıldönümünde şehitlerimiz ve gazilerimiz rahmet ve saygı ile anılırken Kemer Belediyesi, ilçede yaşayan Kıbrıs Gazisi Ramazan Elmacı’ya anlamlı bir sürpriz yaptı.
20 Temmuz 1974’de, dönemin Başbakanı rahmetli Bülent Ecevit’in talimatıyla başlayıp zaferle sonuçlanan Kıbrıs Barış Harekâtı’nın 43’üncü yıldönümünde Türk milleti şehitlerimizi ve ebediyete intikal eden gazilerimizi rahmetle anarken, Türk tarihinin önemli bir dönüm noktası olan harekâtın başlamasının yıldönümünde Kemer Belediyesi de ilçede yaşayan Kıbrıs Gazisi Ramazan Elmacı’ya anlamlı bir sürpriz gerçekleştirdi.
Kemer Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ekipleri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’ün talimatıyla, Kıbrıs Gazisi Ramazan Elmacı’yı, Yayla Kuzdere Mahallesi’ndeki evinde ziyaret etti.
Ziyarette belediye personeli, Kıbrıs Gazisi Ramazan Elmacı onuruna pasta keserek saygılarını sundular.
Bu ziyaretten çok duygulandığı gözlenen Ramazan Elmacı, Başkan Gül’e ve belediye personeline teşekkür etti.