Kesme Boğazı Yolu Artık Daha Güvenli

Kemer’in cazibe noktalarından biri olan Kesme Boğazı yolu önce asfaltlandı sonra bariyerlerle çevrildi. Başkan Yardımcısı Ahmet Can çalışmaları denetledi.

Kemerlilerin ve ilçeye gelen yerli, yabancı turistlerin uğrak yerlerinden biri olan Kesme Boğazı’na ulaşan caddedeki çalışmalar son aşamaya geldi. Kuzdere Mahallesi sınırları içinde kalan yolu önce asfaltlayan Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şimdi de cadde kenarına çelik bariyerler yapıyor. Özellikle yaz aylarında çok işlek olan caddenin bariyerlerle kaplanması sonucu yolcuların can güvenliği sağlanmış olacak. Çalışmaları yerinde denetleyen Kemer Belediye Başkanı Yardımcısı Ahmet Can, “Bundan böyle hemşerilerimiz ve konuklarımız Kesme Boğazı’na daha hızlı ve daha güvenli ulaşacak. İlçemize hayırlı olsun” dedi.