Kendi Elleriyle Mama Kabı Yaptılar

Miniklerin hayvan sevgisi

Kemer Bilgi Koleji öğrencileri, Kendi elleriyle yaptıkları kaplarla ve harçlıklarından aldıkları mamalarla Kemer Olbia Parkı’nda kedi ve köpekleri beslediler. Etkinliği Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top da katıldı.

Kemer Bilce Koleji öğrencileri Kemer Belediyesi’ni ziyaret ederek 4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü’nde yaptıkları faaliyetler hakkında bilgi verdiler. Minik öğrencileri Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Vekili Semih Top kabul etti.
ÖRNEK ÇOCUKLAR
Hayvanları korumasını küçük yaşlarda öğrenen minikleri kutlayan Semih Top, “Hayvansever öğrencilerimiz, öğretmenlerinin eşliğinde mama kapları yaptı. Sonra da bu kapları harçlıklarından aldıkları mamalarla doldurdu. Olbia Parkı’nda bu kaplarla kedi ve köpekleri besleyerek anlamlı bir etkinlik gerçekleştirdiler. Bu etkinliğe katılan tüm öğrencilerimizi gözlerinden öpüyorum” dedi

“SAHİP ÇIKIYORUZ”
Kemer Belediyesi’nin hayvanları koruma konusunda önemli hizmetler verdiğini vurgulayan Kemer Belediye Başkan Vekili Semih Top, “Kemer Belediyesi Sahipsiz Hayvanlar Bakımevi’nde bakıma muhtaç olan hayvanların tedavilerini ve beslenmesini sağlıyoruz. Bu konudaki farkındalığı artırmak için öğrencilerimizle birlikte çeşitli etkinlikler düzenleyeceğiz” şeklinde konuştu.