Kemerspor, Derincespor'u Ağırlayacak

Üçüncü Lig 2. Grup 5. Hafta mücadelesinde Kemerspor sahasında Derincespor’u ağırlayacak. Müsabaka 19 Eylül 2015 Cumartesi günü saat 16.00’da Tekirova Dr. Fehmi Öncel Stadında oynanacak. Karşılaşmayı Tolga Kadaz, Erdinç Kırıcı, Faik Polat, Ercan Karakuzulu hakem dörtlüsü yönetecek.

Lige üç galibiyet bir beraberlikle başlayan Kemerspor 10 puanda yer alırken rakibi Derincespor ise iki galibiyet iki beraberlikle 8 puan topladı. Geçtiğimiz sezon da aynı grupta mücadele veren ekiplerin son mücadelesi İzmit İsmetpaşa Stadında oynanmış ve müsabakanın uzatmalarının son dakikasında Kemerspor kalecisi Sertaç Güzel’in kafa golüyle 2-2 eşitlikle tamamlanmıştı.

Geçtiğimiz haftasonu deplasmanda Ofspor ile golsüz berabere kalan Kemerspor, Derincespor müsabakasının hazırlıklarına Tekirova Dr. Fehmin Öncel Tesislerinde devam ediyor. Kart cezalı oyuncusu bulunmayan Kemerspor’da sezon başından beri sakatlığı süren Burak Kömürcü’nün haricinde eksik bulunmuyor.