Kemerli Stajyer Öğrenciler Başkanı Ziyaret Etti

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer METEM liselerinde okuyan ve son sınıflarındaki stajlarını Kemer Belediyesi'nde yapan öğrencileri makamında kabul etti.
Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül Belediye’de staj gören Kemer METEM lisesi öğrencileri makamında kabul ederek onlarla sohbet etti.
2016-2017 Eğitim Öğretim sezonunda stajlarını Kemer Belediyesi'nde gerçekleştirecek öğrenciler, yaklaşık bir sene boyunca hem eğitim alacaklar, hem de çalışma hayatına adapte olmak için haftanın üç günü Kemer Belediyesinde stajlarını görecekler.
Ziyaret sırasında gençlere nasihat etmeyi de ihmal etmeyen Başkan Gül; sizin gibi genç arkadaşlarımızı da iş hayatına adapte etmek için gerekli şartları oluşturup, hep beraber çalışacağız. İş hayatınızda olduğu gibi umarım derslerinizde başarılı olur tercihleriniz doğrultusunda üniversitelere gidersiniz. Okul ve staj hayıtınızda başarılar dilerim. Dedi