Kemerli Güreşçiler Sezona Sıkı Bir Şekilde Hazırlanıyor

Kemer Belediyesi Spor Kulübü Yağlı Güreş takımı yeni sezon hazırlıklarını sürdürüyor. Kemer Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici Başkanımız Sayın Mustafa Gül’ün destekleri ile, bu yıl ki müsabakalardan önemli başarılar elde edeceklerine inandığını söyledi.
Başpehlivan Ahmet Selbest ve 2015 yılı Kırkpınar Başaltı birincisi Sinan Kaya yanı sıra 2014 yılı Kırkpınar Başaltı üçüncüsü Şahin Bilici ve 10 yakın Yağlı güreşçi ilçe Stadyumunda ilk yağlı güreş antrenmanlarına çıktı. Antrenör Yardımcısı Ahmet Selbest nezaretinde ilk antrenmanlarına katılan başpehlivanları Belediye Spor Kulüp Başkanı Ömer Bilici, Yönetim Kurulu Üyesi Özay Nizam’da yalnız bırakmadı. 2,5 saat süren antrenmanların bir kısmını izleyen Bilici, 31 Nisan ve 1 Mayıs tarihleri arasında yapılacak Kumluca güreşlerine kadar sadece güreş antrenmanlarına ayrıldığını söyledi. Pehlivanlar için her türlü imkanın seferber edildiğini söyleyen Bilici, "Başta Ata sporumuz güreş olmak üzere amatör sporların tamamına destek veriyoruz” dedi.
Kemer Belediyesi Spor Kulübü Güreş Takımı Yardımcı Antrenör Ahmet Selbest sezon hazırlıklarına aylar öncesinden salonda başladıklarını ve haftanın 5 günü idman yaptıklarını söyledi. Yılmaz, 31 Nisan’da başlayacak güreş sezonu için güreşçilerimiz yoğun bir tempo da çalışmalarını sürdürüyor. Dedi