KEMER’İN İLK KAPALI PAZAR YERİ KUZDERE MAHALLESİNE NASİP OLUYOR

KEMER’İN İLK KAPALI PAZAR YERİ KUZDERE MAHALLESİNE NASİP OLUYOR

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, göreve geldiği günden itibaren Kemer halkı için çalışmaya devam ediyor.

Seçimlerden önce verdiği sözleri tek tek yerine getirmeye devam eden Başkanımız Topaloğlu ve ekibi, hizmetlerine bir yenisini daha eklemeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer’de yıllardır kapalı pazar alanının olmayışının farkında olan Başkanımız Topaloğlu, bu sorunu çözmek için ilk adımı attı.

Kuzdere Mahallesinde yapılacak olan kapalı pazar alanında son hızla devam eden çalışmaları yerinde inceleyen Başkanımız Topaloğlu, seçimlerden önce verilen sözleri birer birer yerine getirmeye başladıklarını söyledi.

KEMER HALKI BİZE GÜVENMEYE DEVAM ETSİN

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer’in ilk kapalı pazar yerinin Kuzdere Mahallesine nasip olduğunun altını çizerek, “Burası 2 bin 400 metrekare bir alan. İş makinaları çalışmaya devam ediyor. 120 metrekarelik bu alanda, içerisinde mutfağın da olacağı düğün ve mevlitlerin yapabileceği bir alan da inşa ediyoruz. Normalde buranın teslimatı 120 gün sonra olacak ama yüklenici firma yetkilisi 60 günde teslim edebileceklerini söyledi. En kısa sürede halkımızın kullanımına sunacağız.” dedi.

80 ESNAF TEZGAH AÇABİLECEK

Aydınlatmaları, yağmur suyu drenaj hatlarıyla pırıl pırıl bir kapalı pazar alanı inşa edeceklerine vurgu yapan Başkanımız Topaloğlu, “Kapalı pazar yerinde yaklaşık 80 esnaf tezgah açabilecek. Plan değişikliğinden dolayı meclis üyelerimize de teşekkür ediyorum. Bundan sonraki kapalı pazar yerleri Arslanbucak ve Göynük mahallelerinde yapılacak. Kemer halkı bize güvensin. Dedikodulara inanmasınlar. Biz her zaman sokaktayız. Her zaman dedikodu siyasetinden uzak durduk. Biz hizmet yapmaya bakarız. Kapalı pazar yeri Kuzdere ve Kemer’e şimdiden hayırlı olsun.” diye konuştu.