Kemer'in Gururları, Boğaziçi’nin Şampiyonları

Geçtiğimiz günlerde 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Boğaziçi Karate turnuvasında ülkemizi temsilen yarışan Kemer'li Damla Gün ve Müşerref Özdemir, Başkan Mustafa Gül'ü makamında ziyaret ettiler.
Kemer'in Karate de ki gururları Damla Gün ile Müşerref Özdemir İstanbul'dan da madalya ile döndüler. Geçtiğimiz günlerde 29'uncusu düzenlenen Uluslararası Boğaziçi Karate turnuvasında Milli takım adına yarışan Gün ile Özdemir, bu turnuvada Takım ve Ferdi Komite dalında 1 birincilik, 1'de üçüncülük olmak üzere madalyalarıyla Kemer'e döndüler.
Toplamda 27 ülke ve 800 sporcunun yarıştığı turnuvada dereceye girerek Kemer'e bir gurur daha yaşatan Damla Gün ve Müşerref Özdemir'i makamında kabul eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’de minik sporculara başarılarının devamını diledi.