KEMER’İ ARAZÖZLERLE DEZENFEKTE EDİYORUZ

KEMER’İ ARAZÖZLERLE DEZENFEKTE EDİYORUZ

Yeni tip koronavirüse (Kovid-19) karşı alınan tedbirler kapsamında ilçemizdeki caddeler arazözlerle dezenfekte ediliyor.

Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğüne bağlı dezenfekte ekiplerimiz, ilçe genelinde rutin olarak uyguladığı dezenfekte çalışmalarına arazözler ile devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz, ana arterleri arazözle dezenfekte yapmak dışında rutin olarak ilçe genelinde çalışmalarına hızla devam ediyor.

Koronavirüsün yayılmaya başlamasıyla birlikte sıkı tedbirler almaya başlayan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, halkımızın sağlığı için belediye olarak sahada olduklarını kaydetti.

Başkanımız Topaloğlu, belediye olarak her türlü tedbiri aldıklarını ve almaya da devam ettiklerini ifade ederek, “Ekiplerimiz sahada rutin olarak çalışmalarına devam ediyor.
İlçemizdeki resmi kurumlar, parklar, oyun grupları, muhtarlıklar, pazar yerleri ve diğer yerler dezenfekte ediliyor.
Bunların yanı sıra belediyemize giriş ve çıkışlarda ve pazar yerlerinde halkımızın ateşini ölçüyoruz. Caddelerde de arazözler ile dezenfekte çalışmalarına başladık. Arazözlerle daha hızlı ve daha pratik şekilde çalışmış oluyoruz. Biz belediye olarak sahadayız. Vatandaşlarımız da evlerinde kalsın. Zorunlu olmadıkça evden çıkmasınlar.” diye konuştu.