65967471_1161719414015971_9170810613633384448_o_1161719407349305Başkanımız Topaloğlu, Kemer’e yeni parklar ve yollar kazandırmak için çalışmalara başladı

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Belediye Başkan Yardımcılarımız Mustafa Bilici ve Gülsüm Bal, Meclis Üyelerimiz Emin Gül ve İsmail Aka, Belediyemiz birim müdürleri ile Kemer’de yeni yapılacak park, otopark ve yollar için incelemelerde bulundu.

Başkanımız Topaloğlu ve beraberindekiler, Yeni Mahalle’de yıkılan muhtarlık binasının bulunduğu alandaki park yapım çalışmalarını inceleyerek, personelimize kolaylıklar diledi. Ayrıca, Başkanımız Topaloğlu, Yeni Mahalle Muhtarlık Binasının yeni yeri için de yanındaki heyetle fikir alışverişinde bulundu.
Yeni Mahalle Ahmet Çavuş Caddesi üzerinde bulunan derenin kapatılarak yol olarak Kemer’e kazandırılması için incelemelerde bulunan Başkanımız Topaloğlu, daha sonra aynı cadde üzerinde bulunan park ve otoparklar için de incelemelerde bulunarak gerekli makamlarla yazışmaların yapılması talimatını verdi.

Başkanımız Topaloğlu ve beraberindeki heyet, Kemer-1 girişindeki bazı otellerin arasındaki denize giden yolların düzenlenmesi ve yeni yolların açılmasıyla ilgili incelemelerde bulundu. Özellikle Palmet Otel yanındaki denize açılan yolun içerisinde bulunan göletin kurutulup doldurulduktan sonra vatandaşın hizmetine açılmasını istedi.

Halka en iyi hizmeti verebilmek için gerekli çalışmaların devam ettiğini açıklayan Başkanımız Topaloğlu, “Halka hizmet etmek için durmadan çalışmaya devam ediyoruz. Vatandaşımız, denize ulaşmakta zorluk çekiyor. Bazı otellerin arasında yer alan yolların hali çok kötü. Kötü koku ve istenmeyen görüntüler var. Buraları temizledikten sonra yolların bakımını yapacağız ve halkın denize daha kolay ve refah içinde ulaşımını sağlayacağız. Kemer’de park ve otopark olarak görünen yerler var. Ama buralar işgal edilmiş durumda. Gerekli yazışmalar yapıldıktan sonra buraları tekrar Kemer’in hizmetine sunacağız. Yapılacak olan bütün işlerin ve çalışmaların takipçisi olacağız. Kemer’i hak ettiği yerlere tekrar taşıyacağız.” diye konuştu.