Kemer’e Yeni Parklar Kazandırılıyor

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında yeni parklar inşa edilirken mevcut parklardaki bakım çalışmaları da devam ediyor. Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer hizmetin en iyisine layıktır” dedi.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri ilçeye yeni parklar kazandırıyor. Arslanbucak Mahallesi’nde Kemer Belediyesi Hizmet Binası yanında bulunan parka Murat-Nail-Sebahat Çelik ismi verildi. Yeşillendirme çalışmalarının tamamlandığı parka, oyun, grubu, spor aletleri, bank ve pergolalar yerleştirilecek.

6 BİN METREKARE YEŞİL ALAN

Çamyuva Rukiye Koç Ortaokulu arkasında bulunan ve henüz ismi verilmeyen parkta da çalışmalar son hızla devam ediyor. Kemer’e 6 bin metrekare yeşil alan kazandıracak olan parkta yürüyüş yolları, basketbol sahası, çocuk oyun grubu, spor aletleri, pergola ve banklar yer alacak. Alanda bulunan narenciye ağaçları da korunarak parka ayrı bir güzellik kazandırdı.

BAKIM ÇALIŞMALARI

Park ve Bahçeler Müdürlüğü’nün çalışmaları kapsamında Cumhuriyet Parkı ile Çamyuva 30 Ağustos Zafer Parkı arasındaki yürüyüş yolunda toprak serme ve çiçeklendirme çalışmaları yapıldı. Ayrıca çeşitli caddelerdeki orta refüj çiçeklendirme, budama ve bakım çalışmalarına da devam ediliyor. Ayrıca, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile Fen İşleri Müdürlüğü’nün ortak çalışması ile Kemer Belediyesi Çamyuva yeni hizmet binasının etrafında kaldırım, yeşil alan ve bitkilendirme çalışması yapıldı.

“KEMER EN İYİSİNE LAYIK”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Hemşerilerimize ferah mekânlar sunmak ve turistlere görsel güzellikler tattırmak amacıyla ilçenin dört bir yanındaki çalışmalarımız devam ediyor. Bir taraftan yeni parklar inşa ederken bir taraftan da mevcut parklarımızda bakım ve yenileme çalışmalarına gerçekleştiriyoruz Kemerimiz hizmetin en iyisine layıktır” diye konuştu.

7 6 5 4 3 2 1 1 mustafa gül