KEMER’E HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

KEMER’E HİZMET ETMEYE DEVAM EDİYORUZ

Göreve geldiği ilk günden itibaren Kemer için büyük bir azimle ve aşkla çalışan Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, hizmetlerine ara vermeden devam ediyor.

Güne Çamyuva mahallesinde kurulan semt pazarını ziyaret ederek başlayan Başkanımız Topaloğlu, pazar giriş ve çıkışlarındaki kontrolleri sağlayarak halkımızın ateşini ölçen, maske dağıtan belediye ekiplerimize kolaylıklar diledi.

Yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine riayet eden pazar esnafıyla da bir süre sohbet eden Başkanımız Topaloğlu, daha sonra, Atatürk Sanat Eğitim Merkezi (ATASEM) binasında belediye personelimiz tarafından üretilen maskeleri yerinde inceledi.

Maske üretimine son hızla devam eden belediye personelimize kolaylıklar dileyen Başkanımız Topaloğlu, daha sonra Hükümet Konağındaki çalışmaları yerinde inceledi.

Kemer’e ve Kemer halkına daha fazla nasıl hizmet kazandırabilirim diye gecesini gündüzüne katan Başkanımız Topaloğlu, Hükümet Konağı’nda boya, badana, tamir ve tadilat çalışmalarında görevli belediye personelimize kolaylıklar diledi.

HİZMETLERİMİZİ AKSATMADAN YAPMAYA DEVAM EDİYORUZ

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu yaptığı açıklamasında, “Güne Çamyuva mahallemizde kurulan semt pazarımızdaki alınan tedbirleri yerinde inceleyerek başladık. Pazar esnafımız ve halkımız alınan tedbirlere riayet ediyor. Halkımız için kendi ürettiğimiz maskelerin de yapımına son hızla devam ediyoruz. Herkes kurallara ve alınan tedbirlere riayet ederse bu salgının üstesinden milletçe geliriz. Hükümet Konağımızda da belediye ekiplerimiz hummalı bir çalışma içerisine girdi. Halkımıza önemli hizmetler veren hükümet konağımızda boya, badana, tamir ve tadilat işlerini belediye olarak yapıyoruz. Koronavirüse karşı sürdürdüğümüz çalışmaların yanı sıra ilçemizde diğer hizmetlerimizi de aksatmadan yapmaya devam edeceğiz.” diye konuştu.

3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 18