Kemer’deki Tüm Anaokullarına Galoşmatik Verildi

Başkan Gül’den miniklere hediye

Kemer Belediye Başkan Mustafa Gül, ilçedeki tüm anaokulu ve ana sınıflarına otomatik galoş giyme makinası hediye etti.

Kemer Belediyesi eğitime destek konusunda bir ilke daha imza attı. Bir ay önce yaptığı anaokulu ziyaretlerinde minik öğrencilerin galoş giymekte zorlandığını gören Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, bir doktor muayenesinde gördüğü galoşmatikten (Otomatik galoş giyme makinası) 12 adet aldırarak ilçede bulunan tüm anaokullarına hediye etti.

GÜLE GÜLE KULLANSINLAR

Ahu Aysal Anaokulu, Göynük Atatürk İlkokulu Ana Sınıfı, Arslanbucak Anaokulu ve Gülçin Ersoy Anaokulu’ndaki teslim törenlerine bizzat katılan Başkan Gül, “Geleceğimiz olan minik öğrencilerimizin daha hijyenik bir ortamda eğitime devam edebilmeleri için böyle bir projeyi hayata geçirdik. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlı olsun. Güle güle kullansınlar” dedi.