Kemer’de Yaşayan Yazar Başkan Gül’ü Makamında Ziyaret Etti

Beldibi ve Çamyuva, mahallelerinde 20 yıldır yaşayan Üsst. Prof. Dr. Osman Nuri Yıldırım üç farklı yerlerde yaşanan bir toplum bilimcinin anıları "Harman Zamanı" adlı kitabını, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e hediye etti.
Yazar Asst. Prof. Dr. Osman Nuri Yıldırım Belediye Başkanı Mustafa Gül’ü makamında ziyaret etti. Ziyarette kendisinin kaleme aldığı üç farklı yerlerde yaşanan bir toplum bilimcinin anıları "Harman Zamanı" adlı kitabını, Başkan Gül’e için imzalayarak hediye etti. Kitabı çok merak ettiğini ve en kısa sürede okuyacağını söyleyen Başkan Gül, Yazar’ın eserleri için devamını diledi.
Yazar Yıldırım yaptığı açıklamada kitabının hayıtında en çok iz bırakan olaylardan seçildiğini, 50 yıl gibi uzun bir süreyi kapsayan anıları seçerken, kronolojik bir sıra içinde olmasına özen gösterdiğini söyledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Gül, yazara başarılar dileyerek bir süre sohbet etti.