Kemer’de TÜBİTAK Buluşması

TÜBİTAK Sosyal Bilimler Bölümü’nün yöneticileri ve uzmanları Kemer’deki toplantıda bir araya geldi. Heyet Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel tarafından ağırlandı.

Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi öncülüğünde düzenlenen toplantıda TÜBİTAK Sosyal Bilimler Bölümü’nün uzmanları Kemer’de toplandı. Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Eravşar, Niğde Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Muhsin Kar, Selçuk Üniversitesi Sualtı Arkeolojisi Ana Bilim Dalı Başkanı Yar. Doç. Dr. Hakan Öniz, akademisyenler ve TÜBİTAK uzmanlarının bulunduğu heyet Kemer’in antik bölgeleri ve su altı arkeoloji bölgelerinde incemeler yaptıktan sonra Crystal De Luxe Resort Hotel’de yemekte bir araya geldiler. Heyet, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan ve Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül adına Belediye Başkan Yardımcısı Kemal Yüksel tarafından ağırlandılar. Toplantıya katılan bilim adamları, organizasyona katkılarından dolayı Kaymakam Feslihan ile Başkan Gül’e teşekkür ettiler.