KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI

69563034_1199802126874366_4105072708646076416_o_1199802123541033

KEMER’DE TOPLU SÜNNET HEYECANI

Belediyemiz Toplu Sünnet Şöleni için kaydı yapılan çocukların sünnetlerine başlandı. 130 çocuk, Kemer’de özel bir hastaneye götürülerek sünnet ettiriliyor. Aileler organizasyon için Başkanımız Necati Topaloğlu’na teşekkür etti.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun talimatıyla, belediyemiz Sağlık İşleri Müdürlüğü, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü ve Kültür Müdürlüğü’nün ortak organizasyonu ile gerçekleştirilen şölen için son hazırlıklar yapılırken, sünnet işlemine de başlanıldı.

Başkanımız Toplaoğlu, sünnetleri yapılan çocukları ve ailelerini önce hastanede, taburcu olduktan sonra da evlerinde ziyaret etti.

Sünnet için kayıt yaptıran ailelere çocuklarının sünnetleri için hayırlı olsun dileklerinde bulunan Başkanımız Topaloğlu, “Dinimizin gereği olan sünnet operasyonlarını en sağlıklı ortamda gerçekleştirmek için elimizden geleni yaptık. Çocuklarımız erkekliğe ilk adımlarını atmış oldu. Eylül ayında da bir araya gelerek güzel bir şölen gerçekleştireceğiz. Şölenimiz, ünlü grup Anadolu Ateşi’nin gösterisiyle başlayacak. Daha sonra Görkem Durmaz da bir konser verecek. Her şey çocuklarımızın mutluluğu için.” diye konuştu.

BAŞKAN TOPALOĞLU’NA TEŞEKKÜR

Çocuklarını sünnet ettiren aileler ise belediyemizin güzel bir organizasyon gerçekleştirdiğini belirterek, “Her şey çok güzel. Gönül rahatlığıyla çocuklarımızı sünnet ettirdik. Organizasyon için Başkanımız Necati Topaloğlu’na çok teşekkür ediyoruz. Kendisinden Allah razı olsun.” dediler.

Hastanedeki sünnet operasyonları hafta sonuna kadar devam edecek. Ayrıca sünnet olan çocuklara sünnet kıyafetleri de hediye edilecek.