Kemer’de Temizlik Seferberliği

Turizmde yüksek sezona girilmesiyle nüfusu artan Kemer’de temizlik seferberliği başlatıldı. Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün temizlemediği D-400 karayolu da Kemer Belediyesi tarafından temizleniyor.

Turizm sezonunun başlaması ile nüfusu kat kat artan Kemer’de temizlik çalışmaları da hız kazandı. Temizlik İşleri Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, 10’ar kişilik gruplar halinde sahillerde ve sokaklarda her gün temizlik çalışması yapıyor.

Beldibi’nden Tekirova’ya kadar her tarafta hizmet veren ekipler, cadde, sokak ve parkları köşe bucak temizliyor. Aslında Karayolları Bölge Müdürlüğü’nün yetki alanında olan D-400 Kemer-Antalya karayolunda da çalışma yapan temizlik ekipleri yol kenarına atılmış çok miktarda çöpü topladı.

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kimin yetki alanında olduğunu bakmadan Kemerimizin her yerinde temizlik hizmeti veriyoruz. Amacımız Kemerlilerin mağdur olmaması ve tertemiz bir ilçede yaşamasıdır. Yaşanabilir bir Kemer için tam kadro çalışıyoruz” dedi.