Kemer'de Rusya Günü Kutlamaları Başladı

Kemer Belediyesi tarafından düzenlenen 9 Mayıs Rusya Zafer Günü kutlamaları bayrama özel kurdelelerin dağıtımıyla başladı. Rus turistler böyle bir kutlama düzenleyen Kemer Belediyesi'ne teşekkür ettiler.

Rusya'da; Sovyetler'in Nazileri yenip 6 yıl süren İkinci Dünya Savaşı'na ve Büyük Vatanseverlik Savaşı'na son vermesinin 73. yıldönümünün coşkusunu yaşanıyor. Kemer Belediyesi de ilçede yaşayan Ruslar ve tatil yapan Rus turistlerle birlikte bu bayramı kutlamak amacıyla bir dizi etkinlik düzenliyor.

RUS TURİSTLERDEN TEŞEKKÜR

Kemer Belediyesi'nin düzenlediği 9 Mayıs Rusya Zafer Günü kutlamaları Olbia Park'ta ve Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda zafer gününe özel kurdelelerin dağıtımıyla başladı.

Kendilerine kurdele hediye edilmesiyle Kemer'de böyle etkinlik düzenlendiğini öğrenen Rus turistler, "Bu sürpriz karşısında çok mutlu olduk. Kemer Belediyesi'ne ve Başkan Mustafa Gül'e çok teşekkür ediyoruz" dediler.

BAŞKAN GÜL'DEN KUTLAMA

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül ise, "2015 yılında Kemer’de başlattığımız 9 Mayıs Rus Zafer Günü kutlamaları büyük ilgi gördü. İlçemizde yaşayan, çoluk çocuğa karışmış bine yakın Rus gelin var. Hem bu gelinlerimiz, hem de turistlerle birlikte bu yıl da Rus Zafer Günü’nü kutluyoruz. Kemerliler ile Rus turistler Cumhuriyet Meydanı'nda buluşarak bayram coşkusunu doyasıya yaşayacaklar" diye konuştu.

RUS SANATÇILAR KONSER VERECEK

Kemer'deki Rusya Zafer Günü kutlamaları kapsamında; bugün saat 16:00'de Kemer Cumhuriyet Meydanı'nda Antalya ve Kemer Rus derneklerinin anma programı, saat 17.00'de Cumhuriyet Meydanı'ndan Olbia Park'a kadar süren anma yürüyüşü ve 21:00'de d Cumhuriyet Meydanı'nda 6 ünlü Rus sanatçının katılacağı konser yer alacak.

4 Rus Zafer Günü kurdele 3 Rus Zafer Günü kurdele 2 Rus Zafer Günü kurdele 1 Rus Zafer Günü kurdele