KEMER’DE RESMİ KURUMLAR KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

KEMER’DE RESMİ KURUMLAR KORONAVİRÜSE KARŞI DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’nun destekleriyle ilçemizde bulunan resmi kurumlar, koronavirüse karşı dezenfekte edilmeye başlandı.

Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüse karşı belediye olarak alınan tedbirlere başlanıldı.

Başkanımız Topaloğlu’nun destekleriyle, Kemer’de ilk önce camiler, ve durakların dezenfekte edilmesinin ardından resmi kurumlarda dezenfekte edildi.

Koronavirüse karşı alınan tedbirleri sıklaştıran belediye ekiplerimiz, belediyeniz hizmet alanındaki araçların ilaçlanmasının ardından İlçe Jandarma Komutanlığı’nda ilaçlama çalışması yaptı.

Daha sonra Kemer Vergi Dairesi ve ilçe kütüphanesini ilaçlayan ekiplerimiz, belediyemiz ana binada ve ilçe sağlık müdürlüğünde de dezenfekte çalışmaları yaptı.
Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ilçe genelindeki tüm okullarda da pazartesi günü ilaçlama yapılacağı belirtildi.

18 17 16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2