Kemer’de Polis Haftası Kutlandı

Kemer’de Türk Polis Teşkilatının 172'inci kuruluş yıldönümü törenle kutlandı.
Türk Polis Teşkilatı'nın 172'nci yıldönümü nedeniyle Kemer Cumhuriyet Meydanı Atatürk Anıtı'na Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı’nın çelenk bırakmasının ardından saygı duruşunda bulunulup, İstiklal Marşı okundu.
Törene Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Jandarma Binbaşı Yasin Berçin, Emniyet Müdürü Tevfik Karayakalı, Başkan Yardımcısı Ahmet Can, kamu kurum ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve vatandaş katılırken; Başkan Gül,” Görevleri başında şehit olan polislerimize Allah’tan rahmet, gazilerimize uzun ömürler diliyorum.10 Nisan Gününün önemi ve sebebiyle, Emniyet Teşkilatımızın tüm çalışanlarına başarı, sağlık ve mutluluk diliyorum. Polis Teşkilatımızın 172. yılını en içten duygularımla kutluyorum.” Dedi.