Kemer’de Öğretmenler Günü Yine Muhteşem Kutlandı

Kemer Belediyesinin her yıl geleneksel hale getirdiği Öğretmenler günü için hazırlanan programda, Kemer Merkez ve mahallelerde Eğitim veren okul öğretmenlerine unutamayacakları bir gün yaşatıldı.
Salonu dolduran yüzlerce öğretmen ve ailelerini kapı girişinde karanfillerle karşılanırken çıkışta ise birer paket hediye takdim edildi.
GÖREVE YENİ BAŞLAYAN ÖĞRETMENLERE PLAKET
İlçede göreve yeni başlayan Öğretmenlere, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan,Kemer belediye Başkanı Mustafa Gül, Jandarma Garnizon Komutanı
Yüzbaşı Yasin Berçin plaket takdim ederek yeni görevlerinde başarılar dilediler.
Daima Resort Otelde, Kemer Belediyesi tarafından öğretmenlere özel düzenlenen programda, öğretmenler unutamayacakları bir gece yaşadılar. Gecede sahne alan Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Kağıt söylediği şarkılarla tüm öğretmenlere coşku dolu dakikalar yaşattı.
Kemer Belediyesinin düzenlediği 24 Kasım Öğretmenler gecesine, Onur Konuğu Emekli öğretmen Türkan Ermetin, Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan, Jandarma Garnizon Komutanı Yüzbaşı Yasin Berçin, Ev sahibi olarak Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Eşi Neşe Gül, Belediye Başkan Yardımcıları Ahmet Can, Kemal Yüksel ve Semih Top, Meclis Üyeleri Recep Yılmaz, Sedat Akan, Cumali Afşin ve Ahmet Ali Güven, Okul Müdürleri, öğretmenler, aileleri ve çok sayıda davetli katıldı.
İlçedeki tüm öğretmenlerin katıldığı bir akşam yemeğiyle başlayan program, Öğretmenler, Zennure Kocadağ, Nesrin Bilal ve Türk Sanat Müziği Koro Şefi Bahriye Kocadağ söyledikleri şarkılarla geceye ayrı bir renk kattılar. Emekli Öğretmen Abdulbaki Akkan ise Öğretmen adlı şiiri ile davetlilerden büyük alkış aldı. Kum Sanatçısı Tarkan Köylü ise güzel gösterisi ile davetlileri adeta büyüledi.

EMEKLİ ÖĞRETMEN TÜRKAN ERMETİN GECENİN ONUR KONUĞU

75 yaşındaki emekli sınıf öğretmeni olan ve geçimini önce Antalyanın çeşitli yerlerinde simit satarak şimdilerde ise mendil satarak sağlamaya çalışan Türkan öğretmen'in hikayesini ulusal bir tv kanalından bu sabah öğrendiğini ve duyar duymaz gerekli talimatları vererek öğretmenimize ulaşılmasını sağladığını ifade eden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül konuşmasında; değerli öğretmenimizin bu gecenin onur konuğu olduğunu vurgulayarak; kendisine, Mustafa Gül ve Kemer Belediyesi olarak her türlü desteğin verileceğini ve artık öğretmenimizin eğer kendisi de isterse Kemer Belediyesi himayesinde olduğunu söyledi.
Başkan Gül; Başta Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere programa katılan bütün öğretmenlerin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutlayarak kendileri ile bir arada olmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirerek, bu anlamlı gününüzü canı gönülden kutluyorum dedi
Gece, Türk Halk Müziği sanatçısı Hüseyin Kağıt konseri ve saz ekibinin çaldığı Müzik eşliğinde dans ve oyun havaları ile devam ederken öğretmenler ve aileleri doyasıya eğlendiler. Gecenin sonunda Kemer Belediyesi tarafından hazırlanan hediye paketler günün anısına geceye katılan Öğretmen ve ailelerine verildi.

16 15 14 13 12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2