KEMER’DE KORONAVİRÜS'E KARŞI ÖNLEM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

KEMER’DE KORONAVİRÜS'E KARŞI ÖNLEM ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüs'e karşı, ekiplerimizin tedbir alma çalışmaları hızla devam ediyor.

Belediye Başkan Vekilimiz Hasan Ali Acar'ın talimatlarıyla Kemer Belediyesi Destek Hizmet Müdürlüğü birimi ekiplerimiz, tüm kamu kuruluşlarına dezenfektan aparatı ve dezenfektan dağıtımı yapıyor.

Koronavirüs'e karşı alınan tedbirleri sıklaştıran belediye ekiplerimiz, Kaymakamlık, Adliye, Devlet Hastenesi, muhtarlıklar ve belediyemize bağlı tüm müdürlük binaları ile birlikte diğer resmi kurumlara da vatandaşların kullanımına açık olmak üzere dezenfektan aparatı ve el dezenfektanı dağıtımı yaptı.

Kemer belediye ekiplerinin koronavirüs'e karşı olan tedbir çalışmaları hız kesmeden devam ediyor.