Kemer’de Köprüler Yenilendi

Kemer Belediyesi, oteller bölgesindeki 9 köprüyü yeniledi. Çelik iskelet üzerine ahşap olarak yapılan köprüler dayanıklı ve uzun ömürlü olacak.

Kemer Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, sahildeki otellerde bölgesine uzun yıllar önce yapılmış olan köprüleri yenileme çalışmalarını tamamladı. Belediye ekipleri tarafından imal edilen 9 köprünün montajı gerçekleştirildi.

MODERN VE UZUN ÖMÜRLÜ

Belediyenin çalışmalarıyla ilçedeki plajları daha modern ve daha estetik hale getirdiklerini kaydeden Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer sahili oteller bölgesinde 9 adet köprümüz var. Ancak çok uzun yılar önce yapılan bu köprüler zamanla yıpranıp eskidi. Sahile gelen hemşerilerimiz ile yerli ve yabancı turistler için tehlike arz ediyor. Köprülerin hepsini yeniledik. Yeni köprülerimiz demir iskelet üzerine tahtadan imal edildi. Daha dayanıklı ve uzun ömürlü olacak ” diye konuştu.

3 sahil köprü 2 sahil köprü 1 sahil köprü 1 mustafa gül