KEMER’DE KAHVEHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR

1KEMER’DE KAHVEHANELER DEZENFEKTE EDİLİYOR

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, Kemer’de resmi kurumlar, camiler, park ve bahçeler, otobüsler, duraklar ve yollardan sonra kahvehanelerde de dezenfekte işlemi gerçekleştirdi.

Dezenfekte ekiplerimiz, özel kıyafetleri ile halkımızın yoğun olarak kullandığı kahvehane ve kıraathanelerde hummalı bir çalışma başlattı.

İçişleri Bakanlığının yayınladığı genelge ile lokanta, restoran, kafe, pastane, kıraathane, kahvehane, çay bahçesi, dernek lokalleri normalleşme sürecinde açıldı.

Belediye ekiplerimiz, normalleşme süreci öncesi ilçemizde bulunan kahvehane ve kıraathanelerde dezenfekte çalışmaları yaptı.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Normalleşme sürecine bugün itibariyle başladık. Halkımızla el ele vererek bu işin üstesinden geleceğiz. Şu anda Türkiye genelinde koronavirüse karşı aldığımız tedbirler olumlu yönde ilerliyor. Sosyal mesafeyi koruyarak maske takarsak bu işi kökten yok ederiz. Halkımız bu kurallara uymaya devam etsin. Biz belediye olarak sürekli sahada çalışıyoruz. Ekiplerimiz normalleşme sürecinde açılacak olan kıraathaneler ve kahvehanelerde dezenfekte çalışmaları yaptı. Diğer yerlerde de rutin olarak dezenfekte çalışmalarımız devam ediyor. Lütfen kurallara uyalım.” diye konuştu.

12 11 10 9 8 7 6 5 4 3 2