Kemer’de Kadir Gecesi İftarına Yoğun İlgi

Başkan Gül 5.600 hemşerisi ile beraber iftar yaptı

Kemer Belediyesi’nin Geleneksel Kadir Gecesi İftarı’na bu yıl da ilgi yoğun oldu. Başkan Gül, Liman Caddesi boyunca kurulan yüzlerce metre uzunluğunda masalarda 5,600 hemşerisi ile birlikte iftar yaptı.

Kadir Gecesi Kemer’de büyük bir coşku içinde kutlandı. Kemer Belediyesi Geleneksel Kadir Gecesi İftarı nedeniyle Liman Caddesi’ne yüzlerce metre uzunluğunda yemek düzeni oluşturuldu ve 8 aynı noktadan yemek servisi yapıldı.

KATILIM YÜKSEK OLDU

Etkinlikte Kadir Gecesi’nin ve Ramazan ayının coşkusunu hemşerileri ile birlikte yaşayan Başkan Gül 5,600 kişi ile birlikte iftar yaptı. Kemer Kaymakamı Mustafa Cihad Feslihan’ın onur konuğu olduğu iftarda Kemer Belediyesi Meclis üyeleri Semih Top, Recep Yılmaz, Cumali Afşin, Özcan Çeliktaş, çeşitli sivil toplum kuruluşu temsilcileri, muhtarlar, belediye birim müdürleri, esnaf ve vatandaşlar yer aldı.

GÜL HEMŞERİLERİNİ SELAMLADI

Yemekten önce masaları tek tek dolaşan Gül, hemşerilerini selamladı ve Kadir gecelerini kutladı. Stantlara geçerek yemek servisi de yapan Başkan Mustafa Gül, vatandaşlara ‘afiyet olsun’ dileklerini iletti. Bu büyük buluşmaya ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduğunu kaydeden Gül, iftara katılan herkese teşekkür etti.