KEMER’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

KEMER’DE DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI ARALIKSIZ DEVAM EDİYOR

Dünyanın ve Türkiye’nin gündeminde yer alan koronavirüse karşı Kemer’de alınan tedbirler kapsamında dezenfekte çalışmaları devam ediyor.

İlçemizde kurulan tüm semt pazarlarında koronovirüs salgınına karşı tedbirler alınmaya başlandı. Virüs ile mücadele kapsamında, hastalıkların yayılmasını önlemek adına, belediyemizin Zabıta ekipleri tüm pazar esnafına eldiven dağıtımı yaparak, çalışanların genel sağlık ve hijyen kurallarına uyması konusunda uyarılarda bulundu.

Koronavirüse karşı alınan tedbirleri sıklaştıran belediye ekiplerimiz, Kuran kurslarını, Müftülüğü dezenfekte ederken, parklarda bulunan oyun grupları, spor aletleri ve otobüs duraklarını rutin olarak dezenfekte etme çalışmalarını da sürdürüyor.