KEMER’DE DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI HUMMALI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

KEMER’DE DEZENFEKTAN ÇALIŞMALARI HUMMALI ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Dünya ve Türkiye’de hayatı olumsuz yönde etkilemeye devam eden koronavirüse karşı Kemer’de dezenfekte çalışmaları son hızla devam ediyor.

Türkiye’nin en önemli turizm merkezlerinden olan Kemer’de halkımızın sağlığını düşünen Başkanımız Necati Topaloğlu, koronavirüsün Türkiye’de görülmeye başladığı ilk günden itibaren aldığı tedbirleri sıklaştırdı.

Başkanımız Topaloğlu’nun öncülüğünde dezenfekte çalışmalarına hız kesmeden devam eden belediye ekiplerimiz, Kemer’i adeta baştan sona ilaçlıyor.

Camiler, resmi kurumlar, toplu ulaşım araçları, duraklar, otogar, parklar, pazar yerleri ve kaldırımlar belediye ekiplerimizce koronavirüse karşı ilaçlanmaya devam ediyor.

Adeta koronavirüse karşı canla başla savaşan belediye ekiplerimiz, Liman Caddesi, Arslanbucak, Göynük, Beldibi, Kuzdere, Kemer merkez, Tekirova ve Çamyuva mahallelerinde kaldırımlarda, parklarda dezenfekte çalışmalarına devam etti.
Halkın sıkça ziyaret ettiği alanlarda ilaçlama çalışmalarına hızla devam eden belediye ekiplerimiz, sokağa çıkan 65 yaş ve üstü vatandaşlara da evlerinden çıkmamaları konusunda uyarılarda bulunuyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “Koronavirüs maalesef ülkemizde hızla yayılmaya devam ediyor. Vatandaşlarımızdan mümkün olduğunca evlerinden dışarıya çıkmamalarını rica ediyorum. Biz belediye olarak üzerimize düşen görevi yerine getiriyoruz. Kemer’de halkımızın sağlığını düşünerek her yeri koronavirüse karşı dezenfekte ediyoruz. Resmi kurumlar ve okullar başta olmak üzere dezenfektanların dağıtımını yapıyoruz. Virüse karşı alınan tedbirlere hep birlikte uyarsak bunun üstesinden ülke olarak geleceğimizden eminim. Ayrıca, Kemer Kaymakamımız Murtaza Dayanç öncülüğünde belediyemizin desteğiyle evde bakıma muhtaç yaşlı ve hastalarımıza gıda yardımı yapılacak. Belediye olarak kaymakamlığımıza üç adet araç tahsis ettik.” diye konuştu.

30 29 28 27 26 25 24 23 22 21 20 19 18 17 16 15 14 13 12 11 10 8 7 6 5 4 3 2 1