Kemer’de Çanakkale Şehitleri Anıldı

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer’de düzenlenen Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü Yıldönümü ve Şehitleri Anma Programı’na katıldı. Başkan Gül, 18 Mart mesajında , “Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere büyük Türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyorum “ dedi.

Tarihimizde önemli bir yeri olan Çanakkale Deniz Zaferi'nin 103’üncü yıldönümü dolayısıyla Antalya'nın Kemer ilçesinde tören düzenlendi. Törene, Kemer Kaymakamı Vekili İbrahim Keklik, Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Kemer Jandarma Komutanı Üsteğmen Görkem Güncan, Kemer Emniyet Müdürü Rasim Oymaağaç, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Üsteğmen Hasan Özak, siyasi parti temsilcileri ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende Kaymakam Vekili İbrahim Keklik ile Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, Atatürk Anıtı'na çelenk sundu.

BAŞARILI ÖĞRENCİLERE ÖDÜL

Tören daha sonra İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Salonu'ndaki şehitlerimizi anma programla geçildi. İlçe genelinde yapılan yarışmalarında dereceye girenlere ödüllerini Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, İlçe Cumhuriyet Başsavcısı Lütfü Boyalı ve İlçe Jandarma Komutan vekili Görkem Güncan tarafında verildi. Tören, Ünal Aysal Anadolu Lisesi Öğrenci ve Öğretmenlerinin hazırladığı “Şehadet Mektupları” isimli tiyatronun ardından tamamlandı.

“ŞEHİTLERİMİZİ MİNNETLE ANIYORUM”

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül 18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü mesajında “Türk milletinin destan yazdığı ve dünyaya ‘Çanakkale Geçilmez’ dedirttiği Çanakkale Deniz Zaferi’nin 103’üncü yıldönümünü kutlamanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Ebedi Liderimiz Atatürk’ün mukaddes vatanımızın birliği ve bütünlüğünü perçinlediği bu çok anlamlı zaferin yıl dönümünde, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere büyük Türk milletinin varlığı ve bağımsızlığı için canlarını veren aziz şehitlerimizi, kahraman gazilerimizi rahmet ve minnetle anıyor, 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin 103’üncü yıl dönümünü kutluyorum” dedi.

DSC_5154 DSC_5148 DSC_5110 DSC_5087 DSC_5081 DSC_5074