KEMER’DE 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI KUTLANDI

Cumhuriyetin kuruluşunun 97. yıl dönümü dolayısıyla Kemer’de tören düzenlendi.
Kemer Cumhuriyet Meydanında düzenlenen törene, Kemer Kaymakamı Murtaza Dayanç, Kemer Cumhuriyet Başsavcısı İsmail Teker, Kemer Belediye Başkanı Necati Topaloğlu, Kemer Jandarma Komutanı Yüzbaşı Ramazan Ergel, İlçe Emniyet Müdürü Deniz Yılmaz, Kemer Sahil Güvenlik Komutanı Ulvi Gören, belediye meclis üyeleri, siyasi parti temsilcileri ve vatandaşlar katıldı.
Kaymakam Dayanç ve belediye başkanı Topaloğlu’nun Atatürk Anıtı’na çelenk sunumu ile başlayan tören, saygı duruşunda bulunulmasının ardından İstiklal Marşı’nın okunmasıyla sona erdi.
Öte yandan yarın Kemer Kaymakamlığı önünde saat 10.00’da da tören yapılacağı bildirildi.
Cumhuriyet Bayramı kutlamaları kapsamında Ahmet Erkal Destek Eğitim Kurs Merkezinde üniversiteye hazırlanan öğrenciler, bedenleriyle Türk Bayrağı yaptı.
Öğrencilerin bedenleriyle yaptığı Türk Bayrağı, renkli görüntüler oluşturdu.