Kemer Yerli Turist Akınına Uğradı

Kemer Belediyesi ve KETOB işbirliği ile yapılan tanıtımın ardından yerli turistler turizm cenneti Kemer’e akın etti.
Turizm Cenneti her yıl milyonlarca yerli ve yabancı turistin ziyaret ettiği Kemer, yerli turist akınına uğradı. Caddeler araçlarla dolarken plajlar ise sabah ve akşam saatleri dışında da dolu.
Hava sıcaklığının 40 ile 50 derece, deniz suyu sıcaklığının ise 27 derece ölçüldüğü Kemer’de, yerli ve yabancı turistler, daha çok sabah ve akşam saatlerinde denize girmeyi tercih ediyor.

Denizde yüzerek eğlenen yerli ve yabancı turistler, şezlonglarda güneşin tadını çıkarıyor. Akdeniz'in mavi sularının tadını doyasıya çıkaranlarının yanı sıra deniz kenarındaki yeşillik alanları dolduran binlerce yerli turist bayram tatilini en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyorlar.

Tahtalı Teleferiği için Konya’dan Kemer’e geldiklerini söyleyen Bahri Aras, “Kemer’e ilk defa geliyorum çok beğendim üst ve altyapısı ile iyi bir turizm ilçesi, güzel vakit geçiriyoruz. Dedi
Gaziantep’ten tatile gelen İnce ailesi ise; “2 gün Antalya’da kaldık şimdi ise Kemer’e geldik Kemer’de otellerde yer bulamadık. Kemer’i çok beğendik. İnşallah bir dahi ki sefere daha çok kalırız. Dedi