Kemer Sezona Hazırlanıyor

Kemer Belediyesi, ilçenin dört bir yanında altyapı, yol ve kaldırım çalışmalarına devam ediyor. Başkan Mustafa Gül, “Kemer’imizi daha modern bir hale getirmek ve turizm sezonuna hazırlamak için tam kadro görevdeyiz” dedi

Kemer Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen altyapı, yol ve kaldırım çalışmaları ilçenin dört bir yanında devam ediyor.

ARSLANBUCAK’TA YOL ÇALIŞMASI

Arslanbucak Mahallesi Çamarası Caddesi ile 254’üncü sokaklarda yol yenileme, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları gerçekleştiriliyor. Yine Arslanbucak Mahallesi’nde bulunan Minta Sokak’ta yol yapım, parke taşı döşeme ve kaldırım çalışmaları tüm hızıyla sürüyor.

KİRİŞ’TE KALDIRIM ÇALIŞMASI

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Kiriş Mahallesi Kiriş Caddesi Dağ Yolu’nda da 1 kilometre boyunca kaldırım düzenlemesi yapıyor. Çalışma bitirildiğinde cadde, yayalar için daha kullanışlı ve modern hale getirilecek.

HÜRRİYET CADDESİ YENİDEN DOĞUYOR

Çamyuva Mahallesi’nde bulunan Hürriyet Caddesi’nde ise geniş çaplı bir yenileme çalışması yapılıyor. Caddedeki drenaj ve diğer altyapı çalışmaları bitirildikten sonra asfalt ve kaldırımlar da tamamlanacak.

GÜL: TAM KADRO ÇALIŞIYORUZ

Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Kemer’imizi daha modern bir hale getirmek ve yeni turizm sezonuna hazırlamak için tüm kadromuzla ve tam kapasite çalışıyoruz. Gece, gündüz, soğuk, sıcak demeden halkımızın hizmetindeyiz. Beldibi’nden Çıralı’ya kadar ilçemizin tüm altyapı, yol, kaldırım eksiklerini gidereceğiz” diye konuştu.

4 minta caddesi 3 çam arası sokak 2-kiriş kaldırım 1 mustafa gül (2) 1- hürriyet caddesi2