Kemer Kaymakamı Karameşe’den Başkanımız Topaloğlu’na veda ziyareti

69484622_1199324980255414_5377016226700591104_o_1199324976922081

Kemer Kaymakamı Karameşe’den Başkanımız Topaloğlu’na veda ziyareti

Kemer Kaymakamı Hüseyin Karameşe,Kayseri Kocasinan Kaymakamlığı’na atanmasının ardından Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na veda ziyareti gerçekleştirdi.

Kaymakam Mehmet Şirin Yaşar’ın görevden alınmasının ardından Manisa Gölmarmara Kaymakamlığı’ndan Kemer’e atanan Kaymakam Karameşe, yaklaşık olarak 6 aylık görev süresinde önemli işlere imza attı.

Eğitim, kitap, sağlık gibi konularda güzel projelere öncülük eden Karameşe, Resmi Gazete’de yayımlanan kararnamenin ardından Kayseri Kocasinan Kaymakamlığı’na atandı.
Çarşamba günü Kemer’deki görevi sona erecek olan Kaymakam Karameşe, ilçede genelinde yaptığı veda ziyaretleri kapsamında Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na da bir ziyaret gerçekleştirdi.

Karameşe, ziyarette yaptığı konuşmasında, Kemer’de güzel anılarının olduğunu ve Başkanımız Topaloğlu başkanlığında belediyemiz ile güzel işlere imza attıklarını söyledi.

Başkanımız Topaloğlu’na yaptıkları ve yapacakları önemli hizmetlerden dolayı teşekkür eden Karameşe, Başkanımız Topaloğlu’nu yeni görev yeri olan Kayseri Kocasinan’a her zaman beklediğini kaydetti.

Başkanımız Topaloğlu ise Kemer’e katkı katkılardan dolayı Kaymakam Karameşe’ye teşekkür etti.

Eğitim ve kitaplarla olan projelerinden dolayı Kaymakam Karameşe’ye ayrıca teşekkür eden Başkanımız Topaloğlu, “Kemer’de birçok projeye öncülük ettiniz. Kısa sürede Kemer halkının sevgisini kazandınız. Yeni görev yerinizde de başarılarınızın devamını diliyorum. Burada bir evinizin olduğunu unutmayın. Her zaman misafirimiz olabilirsiniz.” diye konuştu.

Kaymakam Karameşe’nin ziyareti sırasında Başkanımız Topaloğlu’na meclis üyelerimiz Emin Gül ve İsmail Aka da eşlik etti.