“KEMER İÇİN KİM KATKI YAPARSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN”

BAŞKANIMIZ TOPALOĞLU:
“KEMER İÇİN KİM KATKI YAPARSA ALLAH ONDAN RAZI OLSUN”

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, Kemer Küçük Sanayi Sitesi Yapı Kooperatifi Başkanı Mehmet Akın’ı ziyaret ederek, “Kemer’e kim katkı yaparsa Allah ondan razı olsun.” dedi.

Kuzdere mahallesinde bulunan yeni sanayi sitesi inşaatının yapım ihalesinin 25/06/2020 tarihinde saat 10:00 da Sanayi ve Teknoloji Bakanlığında yapılacağının açıklamasından sonra, Belediye Başkanımız Topaloğlu, kooperatif Başkanı Mehmet Akın ve sanayi esnafını ziyaret etti.

Ziyarette konuşan Başkanımız Topaloğlu, sanayi sitesinin Kemer halkına hayırlı uğurlu olması dileklerinde bulunarak, yeni sanayi sitesi için emeği geçenlere teşekkür etti.

Mehmet Akın da çalışmaların en kısa zamanda tamamlanarak Kemer’e yakışan daha modern bir sanayi sitesine sahip olacaklarını belirterek, “Başta bakanlık olmak üzere emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Kemer’e kim katkı yaparsa Allah ondan razı olsun. İnşallah Kemer’e yakışan daha modern bir sanayi sitesi olacak. Sanayi esnafına ve Kemerimize hayırlı olsun.” diye konuştu.

Ziyarette, Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu’na Belediye Başkan Yardımcımız Emin Gül ve meclis üyemiz Özcan Çeliktaş da eşlik etti.

Hazineye ait 31 bin 322 metrekarelik alana yapılacak ek sanayi sitesinde sosyal tesis alanı ile kooperatif idare binası da yer alacak.