KEMER İÇİN ÇALIŞMAYI SEVİYORUZ

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelinde halkımıza en iyi hizmeti verebilmek için çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Belediye ekiplerimiz, Beldibi’nden Çıralı’ya kadar tüm kaldırım ve yol kenarlarında bulunan otların ve çalıların temizliğini yaparak araç ve yayaların daha güvenli seyrini sağlıyor.

Parklarda ve yeşil alanlardaki çimlerin bakımını da yapan belediye ekiplerimiz, bank ve pergolelerin bakımı ve yenilenme işlemlerini gerçekleştiriyor.

Orta refüjlerde mevsimlik çiçeklerin bakımı ve yenileme çalışmalarına da başlayan ekiplerimiz, Kemer’i daha güzel bir görünüme kavuşturmak için aralıksız çalışıyor.

Kemer Onno Tunç Caddesi ve Göynük mahallesindeki kavşaklarda orta refüj düzenleme çalışmalarına devam eden belediye ekiplerimiz, çalışmaları kapsamında dolomit ve ponza taşı ile çok yıllık bitkiler, yer örtücü ve mevsimlik çiçekler kullanıyor.

Belediye Başkanımız Necati Topaloğlu, yaptığı açıklamasında, “İlçemizde rutin olarak gerçekleştirilen çalışmalara ara vermeden devam ediyoruz. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerimiz, ilçemiz genelindeki parklarda ve yeşil alanlarda bakım çalışmaları yapıyor.
Halkımıza ve ilçemize gelen misafirlerimize daha güzel bir Kemer sunabilmek için gecemizi gündüzümüze katmaya devam edeceğiz. Her şey Kemer için.” diye konuştu.

Koronavirüse karşı alınan tedbirler kapsamında ilçe genelinde de dezenfekte çalışmalarına devam eden, halkımız ve ilçemize gelen misafirlerimiz için her şeyin en iyisini sunmak adına durmadan çalışan belediye ekiplerimize kolaylıklar diliyoruz.

Görüntünün olası içeriği: yürüyen insanlar, bitki, ağaç, açık hava ve doğaGörüntünün olası içeriği: gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: ağaç, gökyüzü ve açık havaGörüntünün olası içeriği: ağaç, bitki, çim, gökyüzü, açık hava ve doğa