Kemer ‘De Afet Temizliği

Kemer Belediyesi ekipleri ilçeyi vuran afetin izlerini silmek için tam kapasite çalışıyor. Başkan Mustafa Gül, “Belediyemizin ilgili birimleri yaralarımız sarılıncaya kadar mesaide olacaktır” dedi.

Kemer’de 21 Ocak Pazar gününü 22 Ocak Pazartesi günün bağlayan gece etkili olan kuvvetli fırtına, dolu ve şiddetli yağış ilçenin birçok mahallesinde hasara yol açtı. Tekirova ve Kuzdere Mahallesi başta olmak üzere ilçede seralar, ekili alanlar zarar görürken birçok ağaç da yıkıldı. Afet bazı ev işyerlerinde de hasara yol açtı.

KÖŞE BUCAK TEMİZLENİYOR

Afetin hemen ardından hareket geçen Kemer Belediyesi ekipler bütün imkanlarıyla afetzedelerin yardımına koşuyor. Temizlik İşleri Müdürlüğü birimleri yollarda ve sokaklarda temizlik yapıyor. Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri parklar ile cadde ve sokaklarda yıkılan ağaçları temizliyor. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri de yıkılan bazı evlerde onarım başlattı. Belediyenin diğer birimleri de görev alanlarına göre afetzedelere destek oluyor.

EKİPLER 24 SAAT GÖREVDE

Afet yaşanan bölgelerde incelemelerde bulunan Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül, “Belediye ekiplerimiz, afetin yaşandığı gece 03.30'dan bu yana görevdedir. Belediyemizin gücü yettiği müddetçe yardımcı olmaya çalışacağız. İlgili birimlerimizin yaralarımız sarılıncaya kadar mesaide olacaktır. Vatandaşlarımız 814 1503 numaralı telefondan bize ulaşabilirler” diye konuştu.

6 5 4 3 2 1 (2)