Kemer Belediyesi’nden Tuzlukçu’ya Yardım

Kemer Belediye Meclisi’nin kararı ile Konya’ya bağlı Tuzlukçu Belediyesi’ne hibe edilen park, bahçe ve spor malzemeleri ilçeye gönderildi. Başkan Gül, park gereçleri ve spor aletlerinin Tuzlukçu halkına hayırlı olmasını diledi.

Konya’ya bağlı Tuzlukçu İlçesi Belediye Başkanlığı’nın Kemer Belediyesi’nden park, bahçe ve spor malzemeleri talebi 2017 yılı kasım ayı meclis toplantısında gündeme alınmıştı. Mecliste yapılan görüşme sonucunda Kemer’deki çeşitli parklardan sökülen ve kullanılır durumda olan 1 takım çocuk oyun grubu, 1 takım spor aleti, 6 adet oturma bankı ve 5 adet çöp kovasının Tuzlukçu Belediyesi’ne hibe edilmesi oy birliği kabul edildi. Söz konusu malzemeler Tuzlukçu ilçesindeki çeşitli parklara gönderildi.

TUZLUKÇU’DAN GÜL’E TEŞEKKÜR

Tuzlukçu Belediye Başkanı Nurettin Akbuğa ile Tuzlukçu halkı bu yardımı için Kemer Belediye Başkanı Mustafa Gül’e ve meclis üyelerine çok teşekkür ettiler. Başkan Gül ise, “Hibe ettiğimiz park, bahçe ve spor malzemelerinin Tuzlukçu ilçesine hayırlı olmasını diliyorum. Güle güle kullansınlar” dedi.

4- tuzlukçu yardım 3 tuzlukçu yardım 2 tuzlukçu yardım 1- tuzlukçu yardım 1 tuzlukçu yardım